ESCRIVINT AMB TOTS ELS SENTITS

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

ESCRIVINT AMB TOTS ELS SENTITS

A la classe de segon hem tingut la companyia d’una estudiant de magisteri que ha estat amb el nostre grup fent pràctiques, la Marta. Ens ha preparat unes feines relacionades amb el tema dels sentits. Hem escrit força! Amb tots els sentits! Textos individuals, però també n’hem escrit en parella. Hem après a escriure d’una altra manera, fent servir paraules noves i triant les que més bé anaven.

Anirem penjant alguns dels escrits que hem fet.

AMB TOTS ELS SENTITS

Quan vaig al bosc m’agrada molt la seva olor, i el cant dels ocells i tocar la vegetació, observar el bosc i menjar les cireretes d’arboç amb el seu gust dolç. I l’aroma fresca del bosc i l’olor penetrant de l’aire, la flaire de les fulles. I el fred suau, el blau del cel i el color groc del sol. JOAN

Un dia anava pel bosc i vaig sentir un ocell que cantava, xixibé, xixibé. El bosc feia bona olor. I vaig estirar-me al terra i vaig mirar el cel i vaig veure un arbre amb una fruita. I m’hi vaig enfilar i vaig agafar la fruita llisa i la vaig mossegar i tenia un gust dolç i àcid a la vegada. Era toveta, semblava un coixí. I era la tarda, el sol brillava taronja, groc, rodó, com una pilota de foc. I em va encantar! ALEIX

Un dia anava pel bosc, anava amb un gorro vermell i m’havia posat un perfum molt intens. Vaig escalar un arbre i sota els meus peus la pinassa feia cric-crec. I el cel tenia un color blau i em vaig menjar unes quantes mandarines, tenien un gust dolç i àcid. Després vaig veure una mimosa molt bonica i un cant, xixibé, xixibé,. Vaig tocar la resina d’un arbre i em van quedar les mans enganxoses. I després un esquirol i li vaig fer una foto, i era molt mono! KILIAN

Un dia vaig anar al mercat i vaig veure moltes coses. Després vaig tornar a casa i vaig ensumar un dinar molt bo. Vaig sentir el tic-tac. Eren les dotze. Els macarrons eren de colors, ver, taronja i color carn. després de dinar vaig anar a casa d’un amic meu i em vaig quedar a dormir. Pel matí vam esmorzar i després vaig tornar a casa meva. Després de sopar, vaig sentir un perfum intens que entrava per la finestra, el del pollastre rostit del senyor Pep, el veí. Al llit estic tovet, i no tinc fred. Ho recordo tot i m’adormo. MARTÍ

Vaig tenir ganes de fer un passeig. Em vaig acomiadar de la meva mare i em va donar un petó tendre i suau a la galta. Quan vaig sortir vaig sentir una olor de pa dolça i calenta. Quan vaig arribar al bosc vaig trobar una fruita i la vaig agafar, era toveta i la vaig tastar. Tenia un gust endolcit i era un punt amarga. Vaig escalar l’arbre i vaig sentir xixibé, xixibé i la mallarenga va passar volant, darrera seu venien uns núvols de pluja. Vaig baixar de l’arbre i em vaig posar a sota. Em vaig quedar adormida. ANTÒNIA

 

Deixa un comentari