Portes obertes 2021

Portes obertes 2021

Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició

Alumnes preinscrits al centre

Llista d’espera

 

Voleu conèixer el nostre projecte?

Donada la situació, hem redissenyat les opcions per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i donar la possibilitat de visitar la nostra escola. Teniu diferents fonts informatives a les que us podeu acollir:

 

INFORMACIÓ A LA WEB

Us convidem a fer un passeig per la nostra web i el nostre blog on trobareu moltes explicacions sobre projectes, activitats, organització,… A més, us hem preparat aquesta presentació on teniu recollits els temes i qüestions més rellevants. Anirem actualitzant amb alguns vídeos i altres informacions.
Estigueu atentes!

 

Podeu descarregar el PDF aquí: Portes obertes 2021

Voleu conèixer què fa l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) del nostre centre? Presentació de l’AFA

 

L’ESCOLA DES DE DINS

Què diuen els últims en arribar: famílies de llunes (P3)

 

I els que aviat marxaran: alumnat de sisè

VISITA DE PORTES OBERTES

A partir del 16 de febrer obrirem les portes de l’escola per fer una visita i conèixer els espais en persona. Grups de màxim 10 persones. Cal inscripció prèvia.

 

SESSIONS INFORMATIVES

Per tal de poder resoldre dubtes i compartir amb totes les famílies interessades, oferim sessions telemàtiques els dies 2 i 8 de març. Prèviament és important haver consultat la web i llegit tota la informació que hi trobareu. També cal inscripció prèvia.

Sessió extraordinària dijous 11 de març!!

Per a poder-vos inscriure a les Portes obertes i/o Sessions informatives telemàtiques heu de trucar a l’escola al 932049210.
Per a qualsevol altre dubte també us podeu adreçar a escola@elsxiprers.cat

 

PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció per al proper curs escolar 2021 serà del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d’educació infantil i primària.

Es durà a terme de forma telemàtica, amb el suport necessari per aquelles famílies participants en el procés que no disposin de mitjans.