Casal d’Estiu els Xiprers

Casal d’Estiu els Xiprers

Presentació

El Casal d’Estiu els Xiprers està creat per oferir els nens /nenes activitats dinàmiques i lúdiques orientades cap a la natura d’una manera creativa i divertida.

Situació:
El Casal d’Estiu es fa a l’edifici de CEIP Els Xiprers que està situat dins el parc natural de Collserola. L’ Entorn del Xiprers reuneix totes les condicions necessàries per viure i experimentar la natura en la seva plenitud amb les consignes de gaudir i respectar- la

Com arribar-hi:
Amb els FGC de Pl. Catalunya al Baixador de Vallvidrera.

Edats: de 3 a 7 anys.

Grups:
petits: 3 a 5 anys
mitjans: 6 a 7 anys

Horari de 9h a 17h.

Durada: del 25 de juny al 26 de Juliol , amb la possibilitat d’apuntar-se per setmanes:

1a  setmana: del 25 juny al 29 de juny*
2a  setmana: del 1 al 5 de Juliol.
3ª setmana: del 8 al 12 de Juliol.
4a setmana: del 15 al 19 de Juliol.
5a setmana: del 22 al 26 de Juliol

Preu:
117,45 €
setmanals
93,96 € ( la 1ª setmana)
* Les anul·lacions d’inscripcions s’han de notificar 15 dies abans de l’inici de l’activitat, serà en aquests casos quan l’entitat organitzadora retornarà el 50% de l’import pagat.

Activitats

Aquestes activitats es duen a terme mitjançant una metodologia lúdica. Les activitats es programen seguint un centre d’interès (història o fil conductor) que es desenvolupa durant tot el Casal. La temàtica de totes les activitats gira entorn a aquest fil conductor.
La programació es planifica d’una manera flexible, subjecta a canvis que poden aparèixer en qualsevol moment (sortides, piscina..) i adaptada al grup de nens que va dirigida.

Descripció de les activitats:

Presentació centre d’interès: el primer dilluns del Casal es farà la presentació de   la història   que   emmarcarà  la   temàtica   de   les   activitats   programades mitjançant un personatge o missatge màgic trobat de camí a l’escola. Cada dilluns es farà una nova presentació del Casal perquè els nous participants s’integrin i coneguin a la resta de nens/es, les normes, els monitors/es i el funcionament.

Jocs d’aigua: dos matins a la setmana estaran dedicats als jocs d’aigua, mitjançant globus, mànegues i aspersors els nens/es realitzaran diferents jocs relacionats amb l’aigua.

Manualitats: activitats adreçades a desenvolupar la imaginació dels nens/es creant petites obres d’art.

Cine: una tarda a la setmana veuran una pel·lícula relacionada amb la temàtica del Casal.

Excursió: són sortides que intenten trencar la quotidianitat, és una activitat adaptada a l’edat dels nens/es i al número de participants. Normalment són sortides fetes dins del marc natural que envolta al Casal.

Piscina: anirem a la piscina de la Floresta. Els dies de piscina és important que els nens/es vinguin de casa amb el banyador i la crema de sol posada.

Equipament necessari dels nens/es:

(el guardarem a l’escola durant tota la setmana)
Roba de bany (sabatilles, tovallola, banyador)
Tovalló dins una bossa.
Roba de recanvi que es quedarà a l’escola.
(*Imprescindible gorra pel sol cada dia)

Serveis

Menjador: contractació del menjar amb cuina pròpia al centre.

Equip de Monitors /es: El Casal d’estiu està organitzat per monitors/es de l’equip de l’escola. Són els encarregats de dur a terme la programació de les activitats, el servei de tren i el menjador.

Transport: el transport dels nens/nenes que venen al casal es fa amb els FGC de Placa Catalunya ( sortida Pelai-Bergara ) recollint nens a les estacions de Provença, Gràcia , Muntaner, Sarrià i Baixador de Vallvidrera. Tenim un servei d’acollida a l’estació del Baixador al matí a les 9:00h i per la tarda fins a les 17:00h.
Es prega la màxima puntualitat a l’hora de portar i recollir als nens/es. Si no hi ha ningú per recollir al nen/a, el portarem a placa Catalunya ( sortida Pelai-Bergara ).

 

ESTACIÓ Tren matí Tren tarda
Pl. Catalunya (sortida Pelai – Bergara ) 8:45 17:00
Provença 9:10 16:57
Gràcia 9:12 16:55
Muntaner 9:15 16:53
Sarrià 9:18 16:50
Baixador de Vallvidrera 9:25 16:45

*Telèfon de canvis d’última hora (de 16:00 a 17:00) és: 606.09.81.89

Inscripcions: A partir del 13 d’abril podeu trucar i demanar informació a la secretaria de l’’AMPA al tel. 93. 204.94.59 de 10h a 12h i de 15:30h a 16:30h.
L’Inici de les inscripcions serà a partir del 13 d’abril.

Els documents per formalitzar-la són:
Fotocòpia cartilla seguretat social
Fitxa d’inscripció.
El cost de les setmanes que vingui al Casal.

 

AMPA DEL CEIP ELS XIPRERS

Baixador de Vallvidrera s/n

Telf i fax 93. 204.94.59

Barcelona 08017

https://guia.bcn.cat/estiu-2013-casal-d-estiu-per-a-infants-de-3-a-8-anys-al-ceip-els-xiprers_99400288054.html

Deixa un comentari