AMPA – Assemblea Fí curs

AMPA – Assemblea Fí curs

Pares i mares,
tal com us vem avançar fa una setmana, dimecres vinent dia 19 tenim l’assemblea de final de curs.
Hem cregut convenient adelantar l’assemblea, amb una primera convocatòria  les 16:45h i en segona convocatòria a les 17:00h

L’ordre del dia serà:
1.- Consens de l’ordre del dia: recordatori dels temes proposats des de la coordinadora i recull de temes que es vulguin afegir.

2.- Presentació de temes a debat:

  • Cal atendre millores a la cuina i augmentar la qualitat en les formes de cocció, en aquest sentit la Comissió de menjador ha estat treballant tot el curs i ens prsentarà la proposta que Campos Estela ens fa i les seves condicions en relació al contracte.
  • el claustre fa una proposta relativa a l’horari de primària per implementar el curs vinent.
  • a primers d’any, es va augmentar el rebut mensual, per tal de cobrir un suplement per a la dedicació exta dels mestres a les colònies, des de l’AMPA volem valorar l’impacte que ha tingut i plantejar què fem al respecte, el curs vinent.
  •  a partir de detectar la dinàmica relacional que es dóna entre els alumnes durant la baixada al tren, des de la comissió de transports, com ja van informar via llibreta, volen compartir el tema i valorar conjuntament la necessitat de reforçar la presència d’adults en el trajecte que va de l’escola a l’estació del baixador.

3.- Debat dels temes: una vegada exposats els temes, i per tal d’afavorir la participació i poder treballar conjuntament, ens dividirem per grups i atendrem cadascun dels punt plantejats.

4.- Presa d’acords: posarem en comú les aportacions de cada grup i prendrem acords per cadascun dels temes plantejats.

5.- Informacions:
a)  valoració i resultats dels pressupostos participatius.

A efectes de donar facilitats, si no podeu assistir al principi de l’assemblea i voleu fer aportacions als temes plantejats, podeu fer-ho fent-nos arribat el resguard inferior a la Secretaria de l’AMPA.
També podeu fer l’aportació a l’email de l’AMPA:  coordinadoraAMPA[at]elsxiprers.cat

Us hi esperem dimecres,

Coordinadora de l’AMPA

Deixa un comentari