ÚLTIMES NOVETATS FESTA DE LA PRIMAVERA (11 de Maig)

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

ÚLTIMES NOVETATS FESTA DE LA PRIMAVERA (11 de Maig)

Hola a tothom!

Des la Comissió de festes juntament amb l’escola i els de 6è anem enllestint la festa de dissabte vinent. Estem molt il.lusionats!.
Estigueu atents a tot això:
1) CONCURS DE PASTISSOS.
Animeu-vos a prepara algun pastís deliciós perquè tots el tastem (s’ha de deixar al bar).
Hi haurà premis per als guanyadors!
2) FALTARAN CADIRES.
Fent mans i mànigues hem pogut aconseguir taules, escenari (aquest any sí!) i algunes cadires (poques). De cadires n’hi continuaran faltant, així que us demanem que igual que l’any passat us organitzeu per classes per portar-ne. Via delegats o com vulgueu, la qüestió és que si, pel que sigui, no en podeu pujar us assegureu que algú en porta per vosaltres.
3) DECORACIÓ DE LA FESTA.
A partir d’aquest dilluns (6 de Maig) tothom que vulgui pot pujar a l’escola a ajudar a preparar la decoració de la festa. Aquest any, tema molt inspirador: El fons marí…
I volem recordar-vos que els beneficis que es treguin dels menús i del bar de 6è seran per ajudar a finançar el seu viatge de final de curs; i que els beneficis que es treguin de la paradeta de samarretes i bar de l’AMPA servirà per les beques de colònies per a les famílies amb menys recursos.
Res més, que disfruteu molt i molt de la festa!!!
Comissió de Festes
AMPA Els XIprers.

Deixa un comentari