Taller Resolució de conflictes

Taller Resolució de conflictes

La comissió Comunitat Pedagògica us convida a participar al taller “Resolució de conflictes”, divendres 13 a les 17:30hs, facilitat per la psicòloga Elisenda Martí.
Teniu en compte que el taller no serà un espai adequat pels nens i que hem organitzat un servei de monitoratge  per que pogueu deixar als vostres fills i gaudir d’aquesta oportunitat d’apendre junts.
Esperem doncs la vostra presència!
logo_elisenda_1

Resolució de conflictes

Com acompanyar els conflictes des de l’escolta activa i el respecte.

Els éssers human sóm éssers socials, requerim de la interacció amb el nostre entron humà per a desenvolupar-nos, conformar-nos i construir la nostra identitat. La consciència de tot allò que ens envolta ens vincula amb la polaritat “dins-fora”, amb la pròpia capacitat de discernir què és nostre i què és extern. En aquest transitar sorgeixen situacions conflictives on apareix una tensió entre el que realment prenem com a propi i el que no. Apareixen els límits interns i externs. Afloren diferències amb iguals i es genera el conflicte.
Com resoldre els conflictes des de un lloc sa i segur requereix de l’escolta activa, la presència amorosa i l’empatia sincera.En aquesta xerrada/taller, posarem damunt la taula situacions reals viscudes per torbar la manera de poder apropar-nos més a l’entesa del problema i a una mediació que aculli totes les parts del conflicte, mitjançant eines i reflexions relacionades amb la comunicació no violenta i l’acompanyament respectuós.Dinamitza l’Elisenda Pascual i Martí, psicòloga (Num Col 22040) i psicoterapeuta humanista, acompanyant de projectes i grups de cirança, co-creadora de L’Arbreda, espai de creixement familiar, i fundadora d’Acompanyament Familiar. Impateix formació i tallers d’educació viva i acompanyament respectuós. Assessora famílies en l’àmbit privat.

DIVENDRES 15 de JUNY a les 17:30h
*Aquesta xerrada/taller va dirigida a tota la comunitat educativa: famílies, mestres, monitor@s.

Deixa un comentari