PROJECTE FOTOGRAFIA A 5è

PROJECTE FOTOGRAFIA A 5è

Un dia, en què el Pedro estava fent fotos amb l’Anabel, l’Inuk va preguntar: “què és una foto?”. I tots vam decidir fer un projecte.

Durant el primer trimestre i algun dia del segon hem fet moltes coses:

Vam buscar informació per grups sobre diversos temes com la història de la fotografia, el kodachrome i el revelat analògic, la història i els tipus de càmera, el funcionament de l’ull i una càmera i fotografia digital. Un dels grups va fer un mural d’ulls i mirades. Amb tot això vam fer un dossier.

Una tarda, el pare del Nahuel va venir a la classe i  va portar molts tipus de càmeres. Algunes modernes i altres més antigues. Les vam veure i algunes les vam poder tocar.

 

Un altre dia van venir quatre pares de la classe i el Roman (pare del Tomàs). Vam fer dos grups: un va enfosquir l’aula d’informàtica per fer una cambra fosca i l’altre va fer pràctiques de fotografia analògica al pati. La cambra fosca va ser genial perquè era com entrar a dins d’una càmera.

L’activitat al pati:

Fotos analògiques fetes entre d’altres:

Cambra Fosca:

També, cada un de nosaltres va triar una foto famosa i va fer un text.

Amb una càmera analògica i un rodet en blanc i negre ens vam fer retrats entre nosaltres i els vam revelar amb ampliadora i líquids amb els pares de la Karen.

A més a més, hem fet de fotògrafs artístics fent fotos d’espais buits i triant la que més ens agradava de les que cadascú va fer. En alguns casos difícil seleccionar.

Deixa un comentari