Els Xiprers

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

Projecte comissió de benvinguda

Projecte curs 

Des de la Comissió entenem la Benvinguda a l’AFA en dues línies de treball. Per una banda es vol facilitar i motivar la participació a l’AFA de totes les famílies de l’escola, tant les antigues com les noves, de tots els cursos. Per altra banda es vol ajudar a cohesionar el grup de pares i mares de les Llunes, ja que això facilitarà l’adaptació dels seus fills i filles alhora que fomentarà la seva participació a la comunitat educativa.
Per fer això creiem molt important transmetre una idea clau, volem que les famílies sumin: TOTS som l’AFA. Tots/es, per poc temps que es tingui o poca disponibilitat, podem aportar. Es pot fer feina des de casa, al tren, es pot pensar al cotxe,…o simplement recolzar al grup.
OBJECTIUS DE LA COMISSIÓ
 1. Oferir a les famílies una explicació, clara i simplificada, de l’AFA a partir de les seves comissions, que són l’òrgan on més ràpidament es veu el resultat de la seva participació.
 2. Que les famílies tinguin clar qui són els membres de la comissió de Benvinguda, per tal que es puguin adreçar a nosaltres en cas de dubtes, aportacions o valoracions.
 3. Motivar i facilitar la participació de totes les famílies a les diferents comissions de l’AFA, i també a activitats que les comissions realitzin. Amb aquesta finalitat, la Comissió de Benvinguda ha de conèixer els projectes de les altres comissions, plans de treball i les necessitats puntuals que es tinguin.
 4. Facilitar el coneixement entre les famílies noves (Llunes i noves famílies d’altres cursos), la seva cohesió com a grup i la seva integració a la comunitat educativa.
ACCIONS
 1. Actualitzar el tríptic informatiu dissenyat durant el curs 2017-2018, incloent els canvis de comissions i estructures que s’han produit. Assegurar la seua destribució durant les reunions de cicle, junt amb una butlleta per marcar a quina comissió de l’AFA es vol participar.
 2. Realitzar una breus explicacions de l’AFA, i crida a la participació en els següents espais:
  1. A la jornada de portes obertes
  2. A la reunió de juny de Llunes
  3. A les reunions de cada cicle
  4. A la reunió de 1er de juny
 3. Organitzar el grup de treball (junt a membres de la comissió de comunicació i altres voluntaris/àries) que posarà en marxa la secció de preguntes freqüents (“FAQing grup de treball”) del web de l’AFA.
 4. Participar en la festa de Benvinguda a les llunes amb:
  1. Joc de coneixença a les famílies. En horari lectiu, abans de la festa de benvinguda.
  2. Una Orla divertida de Llunes perquè els pares i mares coneguin els noms dels infants de la seva classe i els hi posin cara. D’aquesta manera també podran seguir les converses del seu fill/a quan parli dels seus companys i companyes de classe. Estudiem en quin moment s’entregaria la orla ( berenar de llunes, reunió de classe…)
 5.  A nivell intern ens hem proposat fixar reunions trimestrals per tal de donar seguiment a aquest projecte i planificar el del curs següent.