Participació al Fórum Famílies i Escola

Participació al Fórum Famílies i Escola

PiramidePati3

Dissabte 24 de maig de 2014,  varem presentar els nostres pressupostos participatius al 1er Fórum Família i Escola, organtizat per el projecte Families amb Veu de la Fundació Bofill.

Amb la idea força de que son les famílies les que prenen la iniciativa en el sector de l’educació, la trobada va reunir a Ampes, agrupacions d’ampes, famílies i gent experta del sector com a concreció de la recerca participativa duta a terme per Famílies amb Veu.

A l’acte es va presentar el Llibre Blanc de la participació de les famílies a l’escola, que cerca tres objectius: aportar evidència del pes de les famílies a l’escola, generar un discurs comú i consensuat sobre l’agenda que preocupa a les famílies en l’horitzó 2025, i traçar un full de ruta per a vertebrar el sector.

En el Taller 3 – Democràcia a l’escola, i acompanda de les AMPES Castellum Nostra Senyora de Lourdes i Ferran Sunyer, l’AMPA Els XIprers va presentar [aiXIPRERSUPOSTEM!], el nostre procés de pressupòstos participatius.

La presentació va anar càrrec de la Noemí (mare de tercer i mestra de 1er) i en Nacho (pare de tercer) . Gràcies a tots dos per a dedicar un temps de dissabte a representar-nos!! i per per fer-ho tant bé!!!

 

 

Aquí us deixem la presentació que va servir de suport a la nostra xerrada

 

Aprofitem per  a donar l’enhorabona a totes les AMPES per la iniciativa de la Fundació Bofill. Gràcies Famílies amb Veu

Deixa un comentari