NOVA ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

NOVA ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES

 Aquest cop han vingut la classe dels sols, i cal dir que havien preparat molt bé la reunió. Ens han dit moltes coses:

 CLASSE DELS SOLS: Al pati no tenim molts problemes. De vegades als gronxadors, a l’hora de fer els torns… perquè alguna gent es cola. Ens agrada molt jugar a la caseta de fusta i al tobogán. En canvi, quan juguem a futbol ens va “mig-mig” perquè alguns cops discutim. Per solucionar-ho estem aprenent  això: primer, parem el joc; després mirem si algun company necessita ajuda; si s’ha fet mal, l’acompanyem a curar-se, i quan veiem que està bé, continuem el joc. Creiem que hem millorat el joc de futbol, però encara ens hem d’esforçar més.

LA CLASSE DE PRIMER no ha pogut venir perquè estaven fent l’activitat del KAPLA però havien treballat sobre els temes i han fet un cartell per recordar a tothom que cal tenir l’escola agradable. SORT QUE NO SE N’HAN OBLIDAT!

CLASSE DE SEGON: Ens han explicat que tenen alguns conflictes amb alguns nens grans quan juguen plegats a futbol. Han fet una menjadora per als ocells amb el Joan i han penjat moltes menjadores que van fer el dia de “Cuidem la Terra”. ES MOLT BONICA!

CLASSE DE TERCER: Han explicat que han estat treballant a les assemblees alguns conflictes que tenien i que han millorat; també ho han fet els que juguen a futbol.

CLASSE DE QUART: Han agraït i felicitat tothom que va venir a la Festa del Bricolatge. Creuen que cal plantar més plantes als jardinets. Els preocupa que s’obrin les portes dels lavabos. Aquest és un tema que es va repetint i no s’acaba de solucionar. També diuen que els petits han de contestar quan es truca per saber si hi ha algú a dins. Els de quart van fer revifar el jardí de papallones i ens demanen que no agafem els troncs que el tanquen. També ens ho ha demanat la Georgina respecte del jardinet de les Llunes.

CLASSE DE CINQUÈ: Ens expliquen que tot els va MOLT BÉ! Han de resoldre algunes picabaralles que han tingut amb els de quart jugant a matar conills. Són conscients que cal esforçar-se a fer més silenci quan van pels passadissos per tal de no estorbar les classes que treballen pels racons de l’escola. Volen fer una fotonovel.la sobre les bones pràctiques ambientals i les bones maneres a l’escola. QUINA BONA IDEA!

CLASSE DE SISÈ: Els més grans han vingut amb un munt de comentaris i propostes. HAN TREBALLAT MOLT i ara les exposem totes:

-Hem d’apagar els llums quan sortim de la classe.

-Hem de plantar més plantes

-Hauríem de tenir un dipòsit per emmagatzemar l’aigua de la pluja (Vet aquí, torna a reSsorgir una vella idea, a veure si la fem REALITAT!)

-Cada setmana hauria d’haver uns responsables de fer tasques per a l’escola: regar, reparar coses…. QUINA ALTRA BONA IDEA!

-Creuen que el pati està més net. És veritat, cada clase està fent-se responsable del seu torn de neteja i això es nota. També cal dir que la tasca del Manel d’anar avisant és fonamental!

-Cada cicle hauria de plantar un arbre. Parlem d’aquest tema i expliquem que els de primer han plantat vàries alzines que han nascut d’unes llavors que van sembrar fa mesos. TOT UN ÈXIT PERQUÈ TÉ LA SEVA DIFICULTAT!

-Fan la proposta de pintar les portes dels lavabos perquè no va donar temps el dia de la Festa del Bricolatge.

-També s’haurien de regar més les plantes de les finestres, ara començarà a fer més calor.

-Es podrIa fer la festa de l’intercanvi un divendres per la tarda al mes, troben que val la pena.

-Es important de no llençar menjar, de vegades es troba part d’algun esmorzar en alguna paperera. Això no pot ser !

-Es podria fer una recollida d’aliments com es va fer algun any.

-Els espais de l’escola no estan ben distribuits, de vegades es va a una classe i ja hi ha altres nens i nenes…. Els diem que és veritat, que ho hem d’organitzar millor, que anem justos….d’espai i de temps!

-A l’entrada de l’escola es podria posar una rampa per a minusvàlids!

I jo recordo que s’ha de dir a les clases que no hem de embolicar amb paper d’alumini  l’esmorzar, hi ha nens i nenes o famílies que es despisten …

 

CREC QUE ENS HEM DE SENTIR ORGULLOSOS DELS NENS I NENES DE L’ESCOLA. TOT AIXÒ NO S’IMPROVISA, ÉS FRUIT DEL TREBALL DE MOLT DE TEMPS…ARA TOCA DUR A TERME TOT AIXÒ QUE HAN PROPOSAT.

La reunió ha durat molt, els de sols han sortit al pati perquè han estat molt estona i estaven una mica cansats. Els altres hem anat a veure tot el que s’havia fet a la festa del bricolatge. I ens ha agradat molt!

 

Pròximament, penjarem les fotos i el resum de la diada de CUIDEM LA TERRA i de la FESTA DEL BRICOLATGE, però tardarem una mica perquè ho farem els nens i nenes i hem de buscar el moment….. que algún mestre ens ajudi.

reunio delegats 2015-03-11 16.29.18

 

 

 

 

Deixa un comentari