Eleccions AMPA curs 2014-15

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

Eleccions AMPA curs 2014-15

Ara fa dos anys, en l’assemblea de l’AMPA d’inici del curs 2012/13 es va acordar posar en marxa una nova proposta de gestió i funcionament de l’AMPA que tanmateix precisava del nomenament dels 3 càrrecs de Junta (presidència, tresoreria i secretaria)  mínims per a la formalització del òrgan gestor de l’associació.

Aquest acord incloïa la renúncia del càrrec de presidència en un termini de 2 anys que ara es compleixen. A més, durant el curs 2013/14 va quedar vacant el càrrec de tresoreria.

Es per aquest motiu, que a l’assemblea general del proper dimecres 1 d’octubre es faran eleccions per a renovar els càrrecs de PRESIDÈNCIA i TRESORERIA.

Les eleccions es faran durant l’assemblea del proper dimecres dia 1 (veure punt 5 de l’ordre del dia).

Després de la presentació de les persones candidates es farà la votació. Si no podeu assistir, podeu delegar el vostre vot en una persona membre de l’AMPA i assistent a l’assemblea mitjancant aquesta butlleta de delegació de vot. Cada persona delegada, i per tant assistent a l’assemblea, podra exercir el seu propi vot més 2 vots delegats.

L’AMPA té la forma jurídica d’associació i necessita de tenir una junta constituïda amb almenys aquests tres càrrecs: presidència, secretaria i tresoreria. Si no es pot constituïr una nova junta, caldria que que una junta gestora es fes càrrec d’aquest òrgan de l’associació fins a la constitució d’una nova junta o la dissolució de l’associació.

Més enllà de les qüestions jurídiques que se’n deriven, és important per el bon funcionament del AMPA en el format actual o en el que es defineixi després d’aquestes eleccions, que es cobreixin les vacants dels dos càrrecs esmentats.

Així que us animem a que presenteu la vostra candidatura. I si voleu donar-vos a conèixer podeu presentar la vostra candidatura en el moment de l’assemblea, o bé abans per les llistes de correu de l’escola, per el següent formulari o per la via que considereu.

Us esperem dimecres!

Coordinadora AMPA Els Xiprers

[form form-7]

Deixa un comentari