Candidatures Famílies al Consell Escolar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

Candidatures Famílies al Consell Escolar

Candidatures per ordre d’arribada:

1.- cèsar algora i blasco

CORREU: cesar.bcn[at]hotmail.com

CURS: Segon

FOTO: No

PRESENTACIÓ:

La motivació per presentar-m’hi com a candidat es perque crec en el desenvolupament d’un model educatiu solidari i igualitari, tot respectant i potenciant les aptituts individuals.

La meva proposta es treballar, dins dels esquemes i possibilitats del Consell Escolar, per construir un calendari de matèries escolars que sigui el més complert i equilibrat possible, -donat els recursos que tenim com a escola pública-, davant els reptes de futur que posa als nostres fills i filles la societat d’avui en dia.
En cas de mereixer la vostra confiança en el vot, espero ser un digne i qualificat representant  de les mares i pares de la comunicat escolar de Els Xiprers dins del Consell.

Gràcies a tot-hom.
Cèsar Algora i Blasco

 

2.- Francesc Gomila Lluch

CORREU: francesc.gomila[at]cllicenciats.cat

CURS: Quart

FOTO: No

PRESENTACIÓ:

Bones!
He decidit presentar-me ja que em sembla important que estiguin ocupades totes les places del sector de pares del Consell Escolar, tot i que inicialment no era aquesta la meva intenció pel fet que ja em dedico a l’educació professionalment des de fa 21 anys, bàsicament a ser professor de Física i Matemàtiques d’alumnes de Secundària a l’Escola Garbí Pere Vergés  de Badalona.
Tanmateix, em fa il.lusió poder conèixer més a fons el projecte pedagògic i el funcionament d’un centre tant singular com és Els Xiprers i aportar alguna coseta a la seva consolidació en moments tant difícils com els que viu ara l’Educació.
Salut!

 

3.- Albert Plans Soriano

CORREU: albplans[at]terra.es

CURS: Segon

FOTO: No

PRESENTACIÓ:

La motivació és la convicció que cal que hi hagi representants dels pares en el Consell Escolar.
A traves de correu elecvtrònic m’adreçare als pares i mares per fer de transmissor de les seves idees, propostres, comentaris al Consell Escolar.

 

4.- Laura Calosci

CORREU: lauracalosci[at]hotmail.com

CURS: Estrelles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ:

Soc la Laura, una de les dues mares d’en Roman (Estrella).
Em presento per què em sap molt greu que quedin buits els llocs de representants de les famílies al consell escolar.
Sense aquesta última crida no m’hagués presentat, ja que no tinc cap experiència, però crec important participar i implicar-se en les coses que fem, i un projecte d’escola com el del Xiprers crec que mereix temps i energies, sobre tot en aquestes conjuntures polítiques i econòmiques una mica negres

El meu compromís amb les famílies i la escola, si em voleu com a representant, és assumir el càrrec amb responsabilitat participant a les reunions que es convoquen, informar les famílies del que s’ha tractat i intentar aportar al que sigui capaç d’aportar.
M’agradaria també ser capaç de comunicar-me bé amb les famílies i arribar a entendre la complexitat de les dinàmiques d’un centre escolar. Per això necessitaré la vostra ajuda per que sóc una mica tímida i torpe en les relacions socials.

 

5.- Laia Esteve i Miranda

Hola,

Jo voldria retirar la meva candidatura.

Tal com vaig dir ho feia perquè creia que no hi havia ningú més….però quatre pares em sembla més que suficient per anar a les eleccions.

Gràcies i perdoneu per haver anunciat la candidatura on no tocava.

 

CORREU: lesteve[at]ludosfera.com

CURS: Primer

FOTO: No

PRESENTACIÓ:

 

Hem presento perquè crec que la participació dels pares és fonamental.
He col·laborat amb l’AMPA des de la comissió de festes i ara també ajudo a la de transports.
Tinc un fill a primer i una filla a P1, un a lluna del curs 14-15.
Crec en l’educació pública i de qualitat i que entre tots l’hem de salvar.
Crec que amb la llei Wert s’ha de practicar la insubmissió

 

 

Deixa un comentari