Els Xiprers

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

Projecte Comissió de monitors

Projecte Curs 

OBJECTIUS

Un curs més la comissió treballarà tota la part de gestió laboral derivada de l’equip de monitors i monitores com son la borsa de treball i la selecció de nou personal, així com les altres, baixes i substitucions del personal. Tot això en estreta col·laboració amb la Coordinadora de la Secretaria dels monitors, per facilitar la seva feina i oferir el suport necessari per a la realització de la seva feina quotidiana.

També serà part molt important de la feina de la comissió, tal i com es planteja en els plans de treballs anteriors, aprofitar totes les oportunitats educatives de que disposen els monitors i monitores amb els infants de Xiprers. De fet ja portem molta feina feta elaborant una estratègia d’acció, formació i recursos per al l’equip de monitors.

Gràcies a aquesta feina feta, aquest curs 2017-2018 estem en disposició de presentar el fruit d’aquesta línia de treball i podrem realitzar la presentació del “Projecte educatiu de l’equip de monitors de l’Escola els Xiprers”.

Per poder fer aquesta presentació, els monitors hauran de realitzar prèviament una jornada de formació en la que es tancarà el projecte escrit i es decidirà i donarà forma a la manera de presentar-lo.

No descartem donar visibilitat concreta al programa d’autogestió del menjador i al torneig de futbol verd que, tot i estar integrats en el projecte educatiu, tenen una importància en dia a dia de l’escola de la que val la pena informar a les famílies.

 

ACCIONS

  • Realització jornada de formació sobre el projecte educatiu dels monitors de Xiprers.
  • Presentació a la web de la memòria de final de curs 16-17.
  • Presentació a la web de la memòria de la proposta pilot d’autogestió al menjador del grup de 6è.
  • Presentació a la web del balanç del torneig de futbol verd.
  • Presentació a la Coordinadora de l’AFA del Projecte Educatiu de l’Equip de Monitors de l’Escola Els Xiprers.