Els Xiprers

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/elsxiprerscat/www/wp-content/themes/fluida/includes/loop.php on line 270

Projecte d’autogestió del menjador de l’escola Els Xiprers

CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA DE L’AMPA

Benvolgudes famílies de l’escola Els Xiprers,Us recordem que el dilluns vinent, dia 11 d’abril, a les 17h tindrà lloc una assemblea de l’AMPA per decidir si tirem endavant el projecte de gestió directa del servei de cuina de l’escola.Si no podeu assistir a l’assemblea, podeu tornar aquesta butlleta abans de divendres via llibreta.

Si teniu algun dubte, us podeu adreçar als membres de la Comissió de Menjador o del Projecte de Cuina o escriure a cuina@elsxiprers.cat o bé deixar la vostra aportació en aquest PAD

 

Documents consultables:
——————————————————
Publicat el 10/06/2015
Benvolguts pares i mares d’infants d’Els Xiprers,
Dimarts vinent tindrà lloc una assemblea de l’AMPA a la qual esteu tots convidats i on tractarem un punt molt important per al futur de la gestió del menjador de l’escola. Aquests dos darrers cursos, els membres de la comissió hem treballat molt per millorar al màxim tot els aspectes d’allò que anomenem ‘temps del migdia’. Ho hem fet juntament amb els monitors, que són els que viuen i gestionen aquest espai-temps, i amb l’empresa adjudicatària del servei de cuina, Campos Estela. Tanmateix hem mantingut la impressió que hi ha molts aspectes que millorarien notablement evitant mediadors i tenint-ne un control directe. De forma simultània ha sorgit un grup de famílies que creien que és possible tirar aquest somni endavant i que durant aquest curs han estat treballant en tots els aspectes formals: contractacions, Seguretat Social, impostos… a la vegada que en distribuïdors, elaboracions de menús… La proposta ara està prou perfilada per fer-la extensible a tota la comunitat escolar i decidir entre tots si continuem treballant i de cara al curs 2016-17 ens embarquem en el projecte o si pleguem veles i mantenim el model que tenim. Per això us emplacem a participar en l’assemblea, on tindrem impresa tota la informació del projecte d’autogestió del menjador (descarregar pdf), que ja podeu trobar en aquest entrada al web, i estarem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.
D’altra banda, us volíem demanar que tingueu cura de la informació que transmetem als alumnes. La setmana passada hi va haver un malentès, un grup d’alumnes va acomiadar les cuineres com si no haguessin de tornar mai. Hem parlat amb elles i els hem explicat la proposta (que en cap cas implicaria que elles es quedessin sense feina), però hauríem preferit no haver-ho de fer.
Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a nosaltres al mail menjador@xiprers.cat
Gràcies i fins dimarts!
Comissió de Menjador