Portes obertes 2022

Voleu conèixer el nostre projecte?

Donada la situació, hem redissenyat les opcions per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i donar la possibilitat de visitar la nostra escola. Teniu diferents fonts informatives a les que us podeu acollir:

VISITA DE PORTES OBERTES

A partir del 15 de febrer oferim visites en grups de 10 persones a partir de les 17:15 h. Cal inscripció prèvia.

Heu de trucar al 610097611 (telèfon provisional) o al 932049210 (temporalment està fora de servei) o bé, escriviu un correu electrònic a escola@elsxiprers.cat facilitant les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

INFORMACIÓ A LA WEB

Us convidem a fer un passeig per la nostra web i el nostre blog on trobareu moltes explicacions sobre projectes, activitats, organització,… A més, us hem preparat aquesta presentació on teniu recollits els temes i qüestions més rellevants.

Podeu descarregar el PDF aquí: Portes obertes 2022

L’ESCOLA DES DE DINS

Les famílies que van arribar noves el curs passat i els alumnes de 6è us expliquen com va ser la seva arribada i què és per a ells Els Xiprers. No us ho perdeu!

Què diuen els últims en arribar: famílies de llunes (P3)

 

I els que aviat marxaran: alumnat de sisè

SESSIÓ TELEMÀTICA

Oferim una sessió telemàtica al final del procés de portes obertes per tal de poder resoldre dubtes i qüestions que no hagin quedat clares o us hagin sorgit després de la visita. Si no teniu opció de venir a portes obertes presencials, us proposem fer una bona lectura de tota la informació que teniu a la web i poder assistir a la reunió telemàtica pels possibles dubtes. No farem sessió informativa virtual (és a dir, explicar tot el projecte). La intenció és només atendre els dubtes que puguin sorgir.

Sessió virtual: divendres 4 de març a les 15:00h. També cal inscripció prèvia per facilitar les dades i enviar l’enllaç.

 

PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció per al proper curs escolar 2022-23 serà del 7 al 21 de març de 2022 al segon cicle d’educació infantil i primària.

Es durà a terme de forma telemàtica, amb el suport necessari per aquelles famílies participants en el procés que no disposin de mitjans.