Portes obertes 2021

Voleu conèixer el nostre projecte?

Donada la situació, hem redissenyat les opcions per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i donar la possibilitat de visitar la nostra escola. Teniu diferents fonts informatives a les que us podeu acollir:

 

INFORMACIÓ A LA WEB

Us convidem a fer un passeig per la nostra web i el nostre blog on trobareu moltes explicacions sobre projectes, activitats, organització,… A més, us hem preparat aquesta presentació on teniu recollits els temes i qüestions més rellevants. Anirem actualitzant amb alguns vídeos i altres informacions.
Estigueu atentes!

 

Podeu descarregar el PDF aquí: Portes obertes 2021

Voleu conèixer què fa l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) del nostre centre? Presentació de l’AFA

 

L’ESCOLA DES DE DINS

Què diuen els últims en arribar: famílies de llunes (P3)

 

I els que aviat marxaran: alumnat de sisè

VISITA DE PORTES OBERTES

A partir del 16 de febrer obrirem les portes de l’escola per fer una visita i conèixer els espais en persona. Grups de màxim 10 persones. Cal inscripció prèvia.

 

SESSIONS INFORMATIVES

Per tal de poder resoldre dubtes i compartir amb totes les famílies interessades, oferim sessions telemàtiques els dies 2 i 8 de març. Prèviament és important haver consultat la web i llegit tota la informació que hi trobareu. També cal inscripció prèvia.

Sessió extraordinària dijous 11 de març!!

Per a poder-vos inscriure a les Portes obertes i/o Sessions informatives telemàtiques heu de trucar a l’escola al 932049210.
Per a qualsevol altre dubte també us podeu adreçar a escola@elsxiprers.cat

 

PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció per al proper curs escolar 2021 serà del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d’educació infantil i primària.

Es durà a terme de forma telemàtica, amb el suport necessari per aquelles famílies participants en el procés que no disposin de mitjans.